meld u nu aan als vrijwilliger of donateur

Zo word u vrijwilliger en/of donateur van onze vereniging

Er zijn verschillende mogelijkheden ons werk te steunen:

• Als vrijwilliger, actief dus in het veld, kunt u meehelpen de weidevogels te beschermen.
  • Als lid of donateur van onze vereniging kunt u ons financieel ondersteunen. Wij vragen een vrijwillige bijdrage maar dat kan al vanaf € 15,00 per jaar.
  • Als sponsor, dan plaatsen wij het logo van uw bedrijf op onze site met een doorvermelding (linkje) naar de website van uw bedrijf. Uw bijdrage is vrijwillig maar kent wel de ondergrens van € 200,- per jaar i.v.m. de kosten. Elk jaar rond oktober zullen we u bellen om te overleggen of u de afspraak wenst voort te zetten.

Na aanmelding nemen wij contact met u op. Wij geven dan meer informatie over onze vereniging, de procedures en luisteren we naar uw wensen en mogelijkheden.
Onze ervaren vrijwilligers leiden u graag op om in uw regio tijdens het broedseizoen de soorten weidevogels te kunnen beschermen. Dat is leuk en leerzaam en draagt bij aan de instandhouding van de weidevogelpopulatie.

Wij zien er naar uit om kennis met u te maken.
Weidevogelvereniging Achterhoek

Meld u hier aan